Drømmen!

Square

Jeg har i det siste tenkt mye på hvor mye fotball er en del av livet mitt. Det er jo egentlig et ganske interessant fenomen. Er det bare jeg som synes det eller?

I disse tider må en jo drømme om noe, så jeg sitter og ser gjennom nettsiden https://www.aimn.com/no/ og finner en rekke klær jeg skal ha på meg på min neste fotballtur. Det høres kanskje litt rart ut, men jeg elsker å planlegge hva jeg skal ha på meg. Er det bare jeg som er sånn eller?

Jeg har jo også funnet litt loungewear slik at jeg kan lese fotballrelaterte bøker, slik som denne fra sofaen hjemme. Noe må man jo kose seg med? Jeg er også også glad i å følge med på mine gamle helter på BBC, ser gjerne videoer som denne.

Fotball hele dagen

Jeg er jo veldig vant med å se på fotball, følge med på fotballnyheter og sånt daglig. Det er jo så spennende å finne ut mer om sine favorittspillere, historien til laget sitt og ikke minst diskutere fotball med venner.

Det finnes også en rekke spennende fotballspill som jeg er glad i å spille, enten det er ute på matta eller om det er bak PlayStation eller PC. Jeg elsker at det finnes såpass mye tilgjengelig for meg der ute.