Barnefotballens sosiale påvirkning

Square

Det er viktig at barna våre er aktive. Vel så viktig er det at de deltar i det sosiale livet. Med fotball får du begge deler – i stor skala.

Du har kanskje en gutt eller ei jente som elsker fotball. Både å spille og å se på. Aller helst skulle rommet vært tapetsert med fotballhelter, og veggen er gjerne fylt opp med plakater av stjernespillere. Hva om du kan gjøre det litt penere?

Med bilderammer fra Desenio kan du gi veggene på barnerommet et mer helhetlig uttrykk. Vi er sikre på at barnet ditt vil elske å ramme inn bildene av de store idolene sine. Du kan kjøpe bilderammer i små og store størrelser og lage en stilig fotballvegg.

Fotball gir glede

Barn trenger å lære seg samspill, og her er fotballen genial. I tillegg er det helt utrolig hvor sosial denne idretten er. I hvilken som helst skoleklasse, kan man enkelt se hvem som går på fotball. Disse danner nemlig gjerne sin helt egen gjeng.

Det er også bevist at barn med atferdsforstyrrelser ofte har stor glede av å spille fotball, sammenlignet med andre idretter.

Pass bare på at barnet også lærer seg å ikke fryse ut de som ikke går på fotball.