Bruk kredittkort på fotballreisen

Square

Når du skal på tur til utlandet, er det ofre lurt å bruke kredittkort i butikkene. Dette gjelder selvsagt også dersom du skal på fotballtur. Mange nordmenn har favorittlag i de store ligaene, og selv om du kan følge kampene på TV, er det jo noe helt annet å se favorittlaget fra tribunene. Alle fotballsupportere burde derfor unne seg en fotballtur en gang i blant.

Ekstra fordeler med kredittkort

Uansett hva du skal kjøpe, bør du bruke kredittkort i utlandet, for det gir deg en ekstra sikkerhet. For det første, kan kredittkortet inneholde fordeler, som reiseforsikring, dersom du betaler for turen med kredittkortet. Det er jo noe du faktisk trenger, sånn i tilfelle det skjer noe. Noen kredittkort gir deg også cashback, bonuspoeng eller andre fordeler. Sammenlign gjerne flere kort for å se hvilke fordeler de gir deg.

Gyldig over store deler av verden

De fleste kredittkort kommer fra store selskap, som VISA eller MasterCard, og de kan derfor brukes i veldig mange land. Ofte kan du raskt få et nødkort dersom du skulle miste kortet. Du kan også ta med flere kredittkort på reisen, slik at du har et i reserve. Med kredittkortet, kan du også sjekke regningen før du betaler. Da kan du avsløre eventuell svindel før du har betalt, og kan klage til kredittselskapet. Hvis du mister kortet, og må sperre det, så mister du heller ikke bankkortet. Dermed er ikke sparepengene dine i fare selv om kredittkortet blir stjålet.

Husk å betale tilbake raskt

Kredittkort er alltid bare et lån, og det vil tilkomme renter på lånet dersom du ikke betaler tilbake hele beløpet ved første regning. Det lønner seg alltid å betale tilbake lånet raskt, men du kan selvsagt også dele opp beløpet dersom du foretrekker det. Du bør likevel ha en god nedbetalingsplan, og ikke overdrive bruken. Tenk hele tiden på at du handler for lånte penger. Kortet gir deg likevel litt ekstra frihet, og du slipper for eksempel å spare opp penger i månedsvis for å kunne reise til drømmekampen. Du kan heller velge å spare opp kostnaden senere, når lånet skal tilbakebetales.

Uncategorized