Fotball er perfekt underholdning

Square

 

Som underholdning er fotball perfekt. Fotball engasjerer og skaper spenning kveld etter kveld året rundt. Ikke bare fordi man kan følge med på favorittlaget sitt, men også fordi man kan spille på kampene og vinne mange penger.

Mange velger å holde med laget som representerer den byen man bor i, mens andre har fått fotball inn med tippekampen på lørdagene på 70 og 80-tallet, der den engelske fotballen ble promotert. Alle kunne se de store kampene hver lørdag klokken 16. Det var perfekt for et vorspiel eller underholdning til middagen.

Mange er uenige om hvilken liga som er den beste, men det er uten tvil de store ligaene i Europa som får mest oppmerksomhet. På grunn av de store seertallene og de enorme lønningene, er det mange som velger å spille fotball i England. Men også Italia, Spania og Tyskland kan skilte med å ha de beste lagene og beste spillerne.

Det kan være herlig å dra på kampen for å oppleve stemningen og atmosfæren på tribunen. Mange stadion i Norge kan ta opptil 15-20000 tilskuere, mens de store arenaene i Europa kan ta opptil 100000 tilskuere.