Fotballhelter setter motetrender

Square

Det er ingen tvil om at fotballspillere elsker å følge med på moten. De har jo dessuten råd til det også! Derfor er mange fotballhelter blitt viktige moteikoner i vårt tid, og det er gjerne stas å bli sammenlignet med dem. David Beckham var den største av dem alle, og han er i tillegg gift med moteløven Victoria. Nå snakker alle om stilen til Cristiano Ronaldo. Han er ekstremt opptatt av sitt utseende, og viser villig frem klær og tilbehør fra store motemerker som Dolce & Gabbana og Louis Vuitton. Det spørs om den norske proffspilleren Martin Ødegaard greier å følge med på stilen som en av spillerne hos Real Madrid.

Følger norske spillere med på moten?

Vi nordmenn er kanskje ikke de som er mest kjent for å følge moten. Men vi har hatt, og har fortsatt, mange gode fotballspillere. Noen av dem, slik som Martin Ødegaard, har valgt å gå over til utenlandske lag. Hvor ble det av de som forlot Norge? Noen er fortsatt der ute i verden. Noen sitter kanskje på reservebenken, mens andre nyter stor respekt i utlandet. En som er tilbake i gamlelandet etter en ekstrem målsuksess i Manchester United, er Ole Gunnar Solskjær. Han ble nok aldri noe moteforbilde, men de aller fleste kjenner til hans sjarmerende krøller! John Arne Riise er mer kjent for sitt røde hår, men er skuffet over hvordan han ble behandlet da han spilte for Roma. Likevel skled han nok godt inn blant de italienske spillerne når det gjelder hans moteinteresse.

Hva slags mote gjelder i dag?

Hvordan ser egentlig fotballspillerne ut i dag? Det kan virke som om de har gått over fra barberte hoder med gule hanekammer til lengere hår som holdes i sjakk med hårbånd og hårbøyler. De kjente merkene Burberry, Gucci og Louis Vuitton er alle populære valg blant de rike spillerne, mens nude kan være et rimeligere alternativ for oss som ønsker å etterligne dem. Tatoveringer er nok kommet for å bli, for det er jo heller ikke så lett å bli kvitt dem med det første. De som fortsatt sverger til barberte hoder, legger gjerne inn noen dekorative barberte striper som litt ekstra pynt. Sære solbriller fra kjente merker som Ray-Ban hører jo med, samt dimantøredobber i ørene og annet tilbehør som Gucci og Louis Vuitton-vesker er også populært. Av og til kan man jo lure på hvor de maskuline mennene har blitt av!